vineri, 23 septembrie 2011

Bucătarul șef Horia Vîrlan este noul Jamie Oliver

DAAS România, companie cu capital privat românesc, care furnizează soluţii şi echipamente pentru HoReCa şi retail, preia modelul lui Jamie Oliver, care găteşte sănătos în şcolile americane, şi va investi în perioadă octombrie-decembrie 2011 aproximativ 5.000 de euro în program de ateliere susţinute de Horia Vîrlan.

Bucătarul şef Horia Vîrlan, cunoscut că urmare a emisiunilor Cireaşă de pe Tort şi Academia lui Horia, va ţine ateliere de gătit sănătos pentru 30-40 de elevi din două unităţi de învăţământ din Ploieşti: Liceul Mihai Viteazu şi Centrul de Excelentă Şcoală Nr. 14.

Dacă programul va avea succes, acesta se va extinde şi la alte şcoli din ţara, cu eventuală colaborare a Ministerului Învăţământului, spun oficialii companiei.

Compania DAAS România a avut în 2010 o creştere a cifrei de afaceri de 5%, realizând încasări de 14,8 milioane de euro. Pentru 2011, DAAS vrea să îşi crească afacerile până la 20 milioane de euro, vizând o cotă de piaţă de 30% din industria de frig comercial. Sursă: dailybusiness.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu