duminică, 18 septembrie 2011

Află ce alimente cresc apetitul sexual al bărbaților

Cele mai recente studii de specialitate arată că există o legătură strânsă între alimentele pe care bărbaţii le consumă şi prestanţa lor în pat. Bărbații își pot crește potența dacă au o dietă echilibrată, din care să nu lipsească anumite substanţe nutritive.
Vezi mai jos care sunt alimentele cele mai recomandate pentru stimularea potenţei masculine...

Alimentele bogate în seleniu
Carnea roşie, peştele, ouăle sau ficatul, toate au un conţinut ridicat de seleniu, mineral cu un rol extrem de important în menţinerea fertilităţii masculine timp îndelungat.

Alimentele bogate în calciu
Bărbații au nevoie de calciu pentru a fi activi în dormitor, mineral esențial în transmisia neuronală. El se găsește în produsele lactate, în ouă, dar și în spanac sau broccoli.

Alimente bogate în arginină
Arginină este un aminoacid esențial pentru bărbați, cu efecte importante în stimularea și menținerea erecției. Cele mai importante surse naturale de arginină sunt nucile, popcornul, ciocolata, orezul brun, stafidele, alimentele bogate în proteine și pâinea integrală.

Alimente bogate în antioxidanți
Antioxidanții luptă împotriva radicalilor liberi, ferindu-ne de boli în general; în cazul bărbaților însă, ei previn disfuncțiile circulatorii și îmbunătățesc viața sexuală. Cei mai mulți antioxidanți se găsesc în fructele și legumele proaspete.

Alimente bogate în alicină
Alicina este un compus organic care stimulează circulația sangvină și crește libidoul în cazul bărbaților. Singura problemă cu acest compus ar fi că se găsește în ... usturoi. Sursă: e-joy.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu