vineri, 28 octombrie 2011

Soluții simple care te ajută să slăbești

Glezne, gambe, coapse, şolduri - toate pot fi cizelate. Masajul şi hainele care te ajută să slăbeşti sunt soluţii simple să-ţi păstrezi şi să-ţi menţii picioarele fine şi subţiri. Revista „Click! pentru femei" îţi arată cum să procedezi.

1. Masaj, pentru a scăpa de celulită. Prin activarea circulaţiei sanguine, masajul anticelulitic viguros favorizează topirea grăsimilor acumulate în ţesuturi.

Este o tehnică dureroasă, pentru că implică masarea în profunzime a abdomenului, feselor, şoldurilor şi picioarelor prin ciupituri uşoare şi frământări. Pentru eficienţă maximă, se aplică pe piele creme speciale, care sporesc efectul anticelulită.

2. Drenajul limfatic accelerează circulaţia sângelui. Celulele adipoase pot fi puse în mişcare cu ajutorul unui drenaj limfatic, care împiedică stagnarea lor în ţesuturi.

Metoda constă în presarea coapselor, genunchilor, gambelor şi gleznelor, acţionându-se asupra lanţului de ganglioni limfatici. O şedinţă durează aproximativ o jumătate de oră, iar pentru a se obţine rezultatele do­rite, sunt recomandate două şe­dinţe pe săptămână, timp de o lună.

3. Presoterapia, piedică în calea depunerilor. Ca să ai coapse, gambe şi glezne frumoase, apelează la presoterapie pentru a-ţi activa circulaţia limfatică şi venoasă, mobilizând astfel grăsimile acumulate şi prevenind depozitarea lor.

Metoda constă în îmbrăcarea unor pantaloni dotaţi cu „camere", care se umflă separat, începând de la degetele picioarelor până la nivelul bustului. Un tratament complet are zece şedinţe, care se fac de două-trei ori pe săptămână.

4. Şi hainele te ajută să slăbeşti. În completarea unei diete sănătoase, colanţii anticelulită te ajută să scapi de kilogramele în plus.

Ei folosesc căldura corporală pentru a accelera transpiraţia. În plus, conţin microcapsule care ajută la eliminarea depunerilor de grăsime. Obţii rezultate bune dacă îi porţi minim opt ore pe zi, timp de trei săptămâni.

5. Gimnastică pentru coap­se. Favorizând cir­­cu­­laţia sângelui, mişcarea nu­mită „joc de glezne" te ajută să slăbeşti mai repede.

Cum se face? Desculţă, cu picioarele aşezate unul lângă altul, te susţii cu braţele de spătarul unui scaun, ridici călcâiul unui picior, apoi îl laşi în jos, după care repeţi mişcarea cu celălalt picior. Sunt recomandate trei repetări a câte zece sau douăzeci de ridicări pentru fiecare picior. Sursa: click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu