vineri, 21 octombrie 2011

Află câte E-uri conţin iaurturile cu fructe

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România continuă Studiile Comparative pe produsele cele mai consumate de pe piaţa românească.
Protecţia-Consumatorilor.ro – o9atitudine! a studiat pentru consumatorii români etichetele iaurturilor cu fructe care sunt disponibile în comerţ. A.N.P.C.P.P.S. Romania află pentru tine care sunt aditivii şi coloranţii folosiţi în componenţa produselor!
Astfel, din cele 62 de iaurturi cu fructe a căror etichetă a fost studiată, 9 iaurturi nu conţin niciun E. Peste 75 % din iaurturile cu fructe studiate conţin minim un E iar cel mai mare numar de E-uri este conţinut de 4 sortimente de iaurturi, care au 5 E-uri.
Ajută-ne să te ajutam!

Descarcă studiul integral şi verifică iaurturile cu fructe pe care le consumi atât tu, cât şi copiii tăi! Profită de informaţiile care îţi sunt la îndemână oricând, chiar pe etichetă, pentru a beneficia de produse conforme, achiziţionate în cunoştinţă de cauză. Numai aşa poţi afla ce conţin produsele pe care le cumperi!

Pentru mai multe informaţii despre acest Studiu Comparativ pe etichete privind numărul de E-uri conţinute de sortimentele de iaurturi cu fructe pe piaţa românească, vizitează pagina www.teste-comparative.ro sau scrie-ne pe adresa pr@protectia-consumatorilor.ro!
Fii alături de noi şi vei afla în curand care este conţinutul de fructe din iaurturile cu fructe, dar şi numărul de kilocalorii al acestora!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu