marți, 27 martie 2012

Ciobanii tin pasul cu tehnologia - mieii de Paste, vanduti pe Internet - comenzi online, cu livrare la domiciliu

mieii de paste - comanda online cu livrare la domiciliu
Cum orice gospodina care se respecta vrea sa aiba pe masa de Paste si mielul traditional, ciobanii asteapta Sarbatorile Pascale cu sufletul la gura.

 Desi iarna a fost nemiloasa si cheltuielile pe masura, oierii se lauda pe Internet cu miei de toata frumusetea. Astfel, cumparatorii comozi, care n-au chef sa se tocmeasca pe la targuri, pot cumpara mielutii cu un singur click. La o achizitie online, pretul variaza intre 11 lei pe kilogramul de carne de miel viu, iar carnea trasata ajunge pana la 25 de lei pe kilogram. Ciobanii s-au emancipat, iar mielutii behaie de zor prin spatiul virtual. Site-urile sunt doldora de astfel de anunturi.


Mieii sunt pozati mai ceva ca starurile de cinema si chiar daca bietele animale se sperie de blitzuri mai rau ca de latratul dulailor, oierii nu renunta la avantajele pe care le ofera tehnologia moderna.Alti ciobani internauti livreaza si marfa la domiciliu. In acest caz, medicii sanitar-veterinari avertizeaza consumatorii ca, dupa livrarea carnii, trebuie sa caute neaparat stampilele specifice controalelor sanitar-veterinare.
Sursa:ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu