miercuri, 4 ianuarie 2012

Brutarii, cofetarii şi bucătarii se vor reuni la GastroPan 2012

IncreaseEdiţia a patra a expoziţiei internaţionale GastroPan va reuni, pe o suprafaţă de 6.000 mp, 120 de furnizori din 15 ţări şi peste 13.000 de vizitatori specialişti din domeniile panificaţiei, patiseriei şi alimentaţiei publice. După ce au ocupat 85% din suprafaţa expoziţională disponibilă, expozanţii vin cu primele detalii despre ofertele pe care le vor prezenta la standuri.

„Sunt foarte surprins de reuşita acestei expoziţii. Ea demonstrează apetitul industriei pentru investiţii şi va ajuta cu siguranţă la dezvoltarea afacerilor din sectorul românesc de panificaţie”, afirmă Peter Becker - Preşedintele Uniunii Internaţionale a Brutarilor.

Evenimentul, ce va avea loc în perioada 23-25 martie 2012 la Centrul Expo President din Târgu Mureş, are ca scop susţinerea afacerilor din brutării, cofetării şi unităţi de alimentaţie publică, oferind soluţii complete atât pentru antreprenori cât şi pentru specialiştii din domeniu.

GastroPan 2012 îşi propune să prezinte cea mai variată gamă de echipamente, dotări, materii prime şi tehnologii pentru afacerile de profil, să asigure, prin demonstraţii practice susţinute de specialişti români şi străini consacraţi, soluţii adaptate la nevoile specifice pieţei locale, găzduieşte concursuri de specialitate cu scopul descoperirii de noi talente. La această expoziţie vor fi desemnate, printre altele: Pâinea Anului, Tortul Anului şi Îngheţata Anului 2012.

În standurile expoziţiei vor mai putea fi văzute cuptoare şi dospitoare de diverse tipuri şi tehnologii pentru brutării, cofetării şi patiserii, utilaje de procesare a aluatului (dozatoare, malaxoare, laminoare, dospitoare etc.), echipamente pentru bucătării profesionale, ingrediente pentru brutării şi cofetării (făină, drojdie, amelioratori, margarină, umpluturi etc., toată gama de alimente pentru unităţile alimentaţia publică (produse de panificaţie, patiserie, cofetărie, paste făinoase, carne şi mezeluri, lactate, conserve etc.), echipamente şi ingrediente pentru noi nişe de afaceri: ciocolaterii, gelaterii artizanale etc., silozuri, echipamente de laborator şi alte utilaje pentru industria morăritului, echipamente şi consumabile pentru igienă şi curăţenie profesională, dotări, mobilier şi idei pentru amenajarea magazinelor de specialitate, design interior, gamă largă de ustensile şi accesorii pentru cofetăria artizanală, ambalaje, articole de unică folosinţă, soluţii de transport şi depozitare, soluţii hardware şi software de gestiune a producţiei, distribuţiei şi vânzărilor, ustensile şi accesorii (tacâmuri, porţelan, veselă, textile), băuturi, cafea şi echipamente profesionale necesare preparării şi servirii acestora;
…şi multe altele.
sursa: business-forum.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu