Pasca cu branza si smantana 
O reteta de pasca a carei reteta o stie bunica.
Cozonac cu mac autor
Pregateste toate ingredientele de cu seara si lasa-le sa stea la temperatura camerei pana a doua zi.
Numai galbenusurile presara-le cu sare si da-le la frigider. 
Pasca cu ciocolata 
Pentru ca de Pasti fiecare gospodina incearca sa isi arate maiestria in  prepararea celor mai bune mancaruri, iti propunem o altfel de pasca, cu  ciocolata. 
Oua umplute 
Rareori sa intampla ca de sarbatorile de Pasti sa nu existe in meniu  delicioasele oua umplute, un preparat indragit de romani pentru mesele  festive de peste an. Pana si cei mai mofturosi prichindei consuma cu  placere ouale in aceasta forma apetisanta. 
Pasca cu branza 
Pregateste umplutura pentru pasca. Lasa stafidele la inmuiat in apa calduta cu esenta de rom, 20 de minute. 
Miel la cuptor
De pe masa traditionala de Paste nu poate lipsi carnea de miel, astfel  incat noi ti-am pregatit o reteta delicioasa pe care sa o pregatesti  pentru cei dragi.
Pasca cu smantana
In apropierea sarbatorilor pascale, orice gospodina trebuie sa stie cum  se pregateste pasca cu smantana, un preparat traditional pentru masa de  Paste.
sursa: Mireille Astrid POPA, estiri.ro

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu