miercuri, 2 noiembrie 2011

Vinul roșu, cel mai bun antibiotic

De mii de ani, vinul e considerat de oameni drept cea mai delicioasă băutură, apreciată pentru gustul aparte, dar şi pentru efectele benefice pe care le are pentru sănătate.

Vinul roşu conţine, la fel ca şi strugurii, substanţe cu efect antibacterian. Un pahar cu vin pe zi poate scurta durata de viaţă a unei viroze şi, totodată combate infecţiile virale. Amestecat cu miere de albine, vinul poate vindeca ulceraţii şi plăgi exerne, având o puternică acţiune cicatrizantă. Tocmai de aceea e considerat unul din cele mai vechi şi mai bune antibiotice naturale.

Printr-un component important – resveratrol – vinul roşu, natural, netratat, preparat în gospodărie ajută la reducerea inflamaţiilor şi a riscului de boli cronice ale plămânilor. Atunci când sunteţi răciţi, beţi o cană cu vin fiert, cu coajă de lămâie, cuişoare sau scorţişoară. Ca prin minune, febra va dispărea şi vă veţi vindeca mai repede!

Băut ”cu măsură”, zilnic, după masă sau înainte de culcare, vinul roşu binedispune, vindecă, întăreşte sistemul imunitar, apără organismul de infecţii, curăţă şi catifelează pielea. Sursa: libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu