marți, 15 noiembrie 2011

Un pahar de alcool te ajută în viața sexuală

Alcoolul, consumat cu măsură, face bine vieţii sexuale. Un pahar de bău­tură alcoolică alungă inhibiţiile.

Două pahare de alcool te ajută să te dezbraci mai uşor. Trei pahare alungă orice problemă. Dacă două-trei pahare de alcool te pot face campion la sex, prea multă băutură strică tot.

"În caz că se depăşeşte consumul de 3 pahare de băuturi alcoolice, bărbaţii îşi pierd plăcerea pentru sex", explică medicul Jeanette Norris.

"Trei pahare este maximul de alcool permis seara înaintea unei partide de sex. Orice picătură în plus ucide plăcerea. Nivelul de testosteron scade. Bărbatul se prăbuşeşte", adaugă aceasta.

La femei, lucrurile se petrec cu totul altfel. Cu cât beau mai mult, cu atât reprezentantele sexului frumos produc mai ­mulţi hormoni care le fac mai dornice de sex.

Simt nevoia de mai multă plăcere, vor mai mult sex, ­jocuri ­sexuale sălbatice, însă ajung mai greu la orgasm, potrivit unui nou studiu.

Prea mult alcool îi face pe bărbaţi să obosească mai repede, iar pe femei să vrea mai mult sex, ducând la certuri şi neînţelegeri. Aşa că beţi cu măsură, dacă vreţi o prestaţie de nota 10 în pat. Sursa: click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu