vineri, 18 noiembrie 2011

Personalități din România vor servi la McDonald’s în scopuri caritabile

Personalităţi marcante vor servii, vineri, între orele 10.00 şi 13.00, alături de angajaţii McDonald’s la restaurantul din Piaţa Română, din Capitală, susţinând astfel campania McDonald’s pentru ajutorarea copiilor aflaţi în dificultate.

“McHappy Day este iniţiativa Fundaţiei pentru copii Ronald McDonald™ de a proteja copii aflaţi în dificultate. Anul acesta, Fundaţia are un nou plan curajos: acela de a înfiinţa o secţie de oncologie-hematologie pediatrica la Spitalul Clinic Judeţean din Târgu Mureş”, se arată într-un comunicat al companiei.

Fiecare client poate contribui cu un leu la această campanie. “În perioada 14-20 noiembrie, McDonald’s donează 1 leu din valoarea fiecărui meniu Happy Meal™ vândut pentru susţinerea cauzei McHappy Day”, se menţionează în sursa citată.

“McHappy Day este ziua în care toţi angajaţii şi partenerii McDonald’s se alătură demersului Fundaţiei pentru copii Ronald McDonald pentru salvarea vieţii copiilor bolnavi de cancer. Ïmpreună putem da un zâmbet de ajutor.”,a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald’s România. Sursa: capital.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu