joi, 11 octombrie 2012

4 metode de a face bani cu blogul tau

Oricine a citit macar o data un blog stie ca este nevoie de timp, uneori si de bani, pentru a crea continut interesant, pentru a-si fideliza vizitatorii sau pentru a atrage alte persoane sa contribuie.

Daca ai un blog si te intrebi ce poti face pentru a castiga cativa bani pe urma lui, iata aici cateva idei interesante:
1) Marketing afiliat
Multi bloggeri apeleaza la programe precum Amazon Associates pentru a face bani cu ajutorul blog-urilor lor.
(exemple romanesti: IT: profitshare.emag.ro, Food&delivery: NetPizza.ro/profitshare,...n.r.) Aceste programe te vor rasplati pentru un trafic mare. Singurul inconvenient este ca te-ar putea costa ceva timp pierdut pentru a configura fiecare cont.
In ajutorul tau vine Brad Hines, un analist in social media, care activeaza pe YumDomains,com, care sugereaza aderarea la un site precum Viglink, care va va ajuta sa va alaturati unei multimi de programe de marketing afiliat, dintr-o singura lovitura.
2) Incearca sa obtii sponsorizari
O modalitate relativ simpla pentru a aduce anunturi publicitare pe site-ul tau este sa te alaturi echipei Google AdSense, insa pentru ca blogul tau sa se dezvolte este indicat sa le oferi mai multe optiuni clientilor.
O tendinta de crestere este sa oferi posturi sponsorizate agentiilor de publicitate spune si Jonathan Rick, directorul executiv al Jonathan Rick Group, o companie de comunicatii digitale din Washington, D.C.
"Uneori este la fel de simplu precum si adaugarea logo-ului de publicitate pentru o companie in postarea ta de pe blog. Desigur, trebuie sa ai continut de calitate si sa faci suficient trafic pentru a functiona", explica Rick.
3) Stabileste-ti publicul
Pentru dezvoltarea site-ului tau, specialistii recomanda concentrarea pe produsele de nisa. Stabileste o anumita piata pentru continutul tau, pentru a putea sa iti incadrezi blogul intr-o singura categorie. De exemplu, daca scrii despre muzica, acesta va fi accesat mult mai usor de pasionati din toate colturile lumii decat daca ai avea un blog universal.
4) Informeaza-te
Pentru a tine pasul constant cu modalitatile care te pot ajuta sa castigi bani cu ajutorul blog-ului tau, trebuie sa acorzi atentie programelor pe care le folosesc si ceilalti bloggeri. 

Autor: Ana Tudor
 

Un comentariu:

  1. Mărturia mea Vreau să îi mulțumesc foarte mult domnului William Who mă ajută să mă alătur Cultului Illuminati. Nu am știut niciodată că Illuminati este real, dar el mi-a oferit-o Illuminati este reală. Și spuneți-mi lucrurile pe care trebuia să le știu / să le fac ca membru pentru a fi primele mele beneficii au fost de 2 milioane de dolari noi o mașină cu un salariu lunar, domnul William îi mulțumește pentru tot ceea ce a făcut pentru familia mea și totul datorită domnului superior, NOTĂ: Iluminații aduc bogăție și faimos în viață, aveți un acces complet pentru eradicarea sărăciei departe de viața dvs. acum, nu uitați că destinul dvs. este în mâna dvs. și doar puteți determina ce va deveni, sărăcia și doza de rău nu există pentru cei care alătură-te Illuminati și nu ignori niciodată o persoană care are grijă de tine, pentru că într-o zi îți vei da seama că ai pierdut un diamant în timp ce erai ocupat să strângi pietre, să te intereseze amabil sau să contacteze Whatsspp Mr. William Blow: +2348078351159.

    RăspundețiȘtergere