joi, 5 iulie 2012

"Daca ai un prieten invita-l la cina si comunicarea va fi mai buna!"

Academicianul Eugen Simion: "Daca ai un prieten invita-l la cina si comunicarea va fi mai buna!"

Recent, la Libraria Bastilia, s-a lansat Abecedarul de Nutritie - stiinta si arta de a manca sanatos de Prof. Dr. Nicolae Hancu si editat de Sanatatea Media Group.

La eveniment au participat academicianul Eugen Simion si Corina Plesa, reprezentant al Ministerului Educatiei.

Abecedarul de Nutritie este un ghid complet de alimentatie sanatoasa bazat pe cele mai noi date din acest domeniu, adaptate pentru a fi usor intelese si puse in practica de cat mai multe persoane.

"Daca Abecedarul de la scoala ne-a invatat sa scriem si sa citim, rolul Abecedarului de Nutritie este sa initieze in stiinta si arta de a manca sanatos si sa ne invete cum sa devenim propriii nostri nutritionisti", spune autorul Abecedarului de Nutritie, prof. Dr. Nicolae Hancu, membru de onoare al Academiei Romane si presedinte de onoare al Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice.

Editat sub egida Academiei Romane, Abecedarul de Nutritie este disponibil in librarii sau poate fi achizitionat online de pe site-ul oficial al cartii: www.abecedar-nutritie.ro

Abecedarul de Nutritie este o carte realizata de prof. dr. Nicolae Hancu, in colaborare cu dr. Cristina Nita si dr. Anca Craciun. Publicatia este editata de Sanatatea Press Group.

"Sunt un fel de tinta pentru acest abecedar pe care l-am citit cu interes! Este strict pragmatic; gastronomic reprezinta un element esential in existenta unui individ. Este foarte util si foarte bine facut, cu multa pricepere.

Este o carte splendida! Romanul mananca prost si se ingrasa! Francezul mananca bine si nu se ingrasa! Masa (cina) e un moment essential in viata francezului.

 Vianu spunea: Masa e un moment al prieteniei. Daca ai un prieten invita-l la o cina si comunicarea va fi mai buna", spune academicianul Eugen Simion. sursa:einformatii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu